Vaskeri


Foreningens vaskeri ligger på hjørnet af Bergthorasgade og Artillerivej. Der er 4 små og 2 store vaskemaskiner, 3 tørretumblere og 1 strygerulle.

Der er automatisk sæbedosering i alle vaskemaskinerne, men med mulighed for manuel sæbedosering ved brug af vaskebold. Varmemesteren kan instruere i brugen heraf. Vi bruger kun svanemærkede vaskemidler.

Vaskeriet er pengeløst og betjenes med et vaskekort, der kan afhentes hos varmemesteren. Betalingen trækkes over boligafgiften – med en måneds forsinkelse.

Vaskeriet aktuelle anvendelse kan ses her.

Hvis overvågningen ikke fungerer – alle maskiner ser frie ud, selv om der vaskes for fuld kraft, så kontakt varmemesterkontoret, der går videre med sagen.

Bemærk at Nortec har ændret på deres hjemmeside, hvor overvågningen ligger, så der nu kræves et login. Alle kan oprette sig som brugere ved at angive email eller telefon samt kortnummer på vaskekortet. Kortnummeret vises, når man sætter kortet i bestillingskonsollen på vaskeriet.

Når man opretter sig som bruger, skal man vælge vaskeri, ved at søge efter vaskeriet. Søg efter "Bergthora". Efter login skal man vælge "Ledig nu" i bunden af skærmen.

Priser

Lille vaskemaskine
13 kr.
Lille vaskemaskine, kogevask
16 kr.
Stor vaskemaskine
18 kr.
Stor vaskemaskine, kogevask
21 kr.
Tørretumbler, 2 minutter
1 kr.

Åbningstider

Mandag - Fredag
7.00 - 22.00
Lørdag - Søndag
9.00 - 22.00

Sidste vask skal sættes over senest kl. 20.50 og sidste tørretumbler kl. 21.20.

Vaskeriet er aflåst udenfor åbningstiden.


Husk at hente dit tøj, når du har vasket - uafhentet tøj bliver kasseret efter 3 dage.

Hvis en maskine ikke virker, så kontakt varmemesterkontoret og forklar, hvad der er galt. Vi har abonnement på vedligeholdelsen, og det er langt billigere, hvis vi kan forklare fejlen, når vi kontakter firmaet.A/B Bergthora

Dette websted ejes af A/B Bergthora · Bergthorasgade 42 · 2300 København S · CVR nr. 18497387 · bergthora.dk