Ejendommen


Ejendommen består af 133, 2-værelses lejligheder, 59, 3-værelses lejligheder samt 41 sammenlagte lejligheder (opgjort år 2009). Den præcise fordeling af lejlighederne kan ses her.

I kælderetagen, med adgang fra gården, er der etableret 3 cykelkældre og et gårdtoilet. I forbindelse med hver køkkentrappe er der i kælderen et rum der tidligere rummede vaskekældre, disse udlejes til interesserede beboere.

Til hver lejlighed hører der et pulterrum, placeringen af pulterummet varierer fra opgang til opgang; nogle har loftsrum andre har kælderrum. For enkelte opgange er pulterummet placeret i en anden opgang end lejligheden, en tilstødende opgang hvis muligt.

Udover beboelserne er der i stueplan etableret beboervaskeri, med adgang fra Bergthorasgade, hvor der kan vaskes betydeligt billigere end på de offentlige vaskerier. Vaskekort fås ved henvendelse til varmemesteren, forbruget lægges på huslejeopkrævningen.

Gården er indrettet med 2 skralderum, hvor der også indgår affaldssortering i form af pap, papir, glas, tøj, metal, plast, elektronik, batterier samt småting til genbrug. I forbindelse med skralderummet ved Artillerivej er der et storskralderum til møbler, computere, komfurer og lignende.

Gården er i sommerhalvåret møbleret med bænke og borde. Desuden er der 4 store grill til fri afbenyttelse. I forbindelse med private sammenkomster kan en grill reserveres hos varmemesteren.

Midt i gården ligger lege- og festplads, og ud herfor ligger gårdtoilettet.

OBS!! alle opfordres til at holde orden i gården.

GårdfaciliteterA/B Bergthora

Dette websted ejes af A/B Bergthora · Bergthorasgade 42 · 2300 København S · CVR nr. 18497387 · bergthora.dk